Vg2 Medieproduksjon

 

Som elev på vg2 medieproduksjon blir du en del av en liten klasse på 15 elever som kommer til å jobbe mye sammen på kreative måter. I både programfag og fellesfag vil det være mye fokus på innholdsformidling og historiefortelling! 

Du vil jobbe med prosjekter innen foto, filmskaping og grafisk design.

I løpet av skoleåret legges det opp til to praksisperioder der du kan få din første smakebit av mediebransjen. Våre elever har blant annet hatt praksisperioder i Drammens Tidene, plateselskap og som informasjonsmedarbeider innen kultur, frivillighet og Drammen kommune. Tilbudet er fremdeles ferskt, med første avgangskull i 2022, så her er det er det store muligheter for å skape nye, spennende praksissamarbeid. 

Gjennomført vg2 medieproduksjon setter deg i posisjon til å jobbe i en bransje i stadig utvikling som blant annet mediedesigner, medieteknikker eller medieprodusent

Kjerneelementer i faget 

Kommunikasjon og historiefortelling

Etikk, lovverk og yrkesutøving 

Design og kreativitet 

Teknologi og produksjon

Programfagene du møter er design og visualisering, konseptutvikling og kommunikasjon og teknologi og produksjon. I tillegg har du fellesfagene norsk, samfunnskunnskap og kroppsøving på timeplanen! 

Les mer om vg2 medieproduksjon på vilbli.no