– Kom til Onkel Thor!

Sett et stort kryss i kalenderen på mandag 18. eller tirsdag 19. mars. Da inviterer nemlig elevene på salg, service og reiseliv ved Eiker videregående skole til hyggelige kvelder på restauranten Onkel Thor i Vestfossen.

TRENTE: 18. og 19. mars "overtar" elevene på salg, service og reiseliv restauranten Onkel Thor. Denne uka øvde de på behandling av gjester i skolens personalrom.  - Klikk for stort bildeTRENTE: 18. og 19. mars "overtar" elevene på salg, service og reiseliv restauranten Onkel Thor. Denne uka øvde de på behandling av gjester i skolens personalrom. Per Jørund Grøthe

Det er elevene selv som står for planlegging, servering,  organisering og etterarbeid, mens det er restaurantens faste kokker som lager maten.

– Vi er en supermotivert og engasjert gjeng som er klare til å ta imot mange gjester disse dagene, reklamerer elevene. 

Samarbeidet mellom Eiker videregående skole og restaurant Onkel Thor kom i stand i 2021, og det ble fra første stund en suksess, får vi opplyst.  
Foran årets restaurantdager har elevene fått mulighet til å trene på kundebehandling ved å servere pizza og drikke til en del av skolens ansatte på skolens personalrom. Vi kan forresten underskrive på at dette var meget vellykket. Elevene var nemlig både serviceinnstilte og oppmerksomme. Og derfor vil de være godt rustet til å ta seg av gjestene på Onkel Thor kommende mandag og tirsdag.  

Restauranten vil være åpen for alle interesserte. Ta kontakt med Espen for å bestille bord.