– Morsomt å jobbe praktisk!

I programfaget medie- og informasjonskunnskap ved Eiker videregående skole er det en miks av både praktiske og teoretiske gjøremål. 

PRAKTISK JOBBING: Kaja Bakke Jordahl, Rikke Korneliussen og Kasper Jonah Evensen lager kortfilm som elever i medie- og informasjonskunnskap.  - Klikk for stort bildePRAKTISK JOBBING: Kaja Bakke Jordahl, Rikke Korneliussen og Kasper Jonah Evensen lager kortfilm som elever i medie- og informasjonskunnskap. Per Jørund Grøthe

For tiden lager den ene Vg2-gruppa kortfilm. Blant elevene er Kaja, Rikke, Kasper og Elias. De jobber med det tekniske og er også skuespillere i hverandres filmer. Før de satte i gang med selve filmingen, laget de blant annet manus og storyboard.

Filmen til jentene handler om at den ene av aktørene er sint på den andre. Men så finner de noe glinsende. Det viser seg at det er en mystisk og magisk klokke. Og med den går det an å skru tiden tilbake til før de ble uenige. Da er det enkelt å bli venner igjen!  Noe mer om handlingen vil vi ikke røpe i denne omgang. Kanskje blir den publisert i klassens egen Youtube-kanal?

Kasper og Elias lager film om en gutt som finner ut at han mister  hørselen. Deretter prøver han å finne igjen melodien…  

– Morsomt å jobbe praktisk i dette faget, er elevene enige om.