Fagdag for elevene på Vg2 Kokk

Opplæringskontoret for salgs- og matbransjen, KOM, har gjennomført fagdag for Vg2 Kokkfag (2KOA). 

Elever skjærer opp kjøtt - Klikk for stort bilde Astrid Hagen

Det var fokus på ferskvarehandlerfaget.  Vi fikk god informasjon om faget og mulighetene innen fagfeltet.

Oppdeling av to hele lam

Elevene fikk være med på oppdeling av lam, gjennom observasjon og prøve seg i praksis. Mange spennende og gode retter ble produsert som til slutt ble en innholdsrik og smakfull buffet.

Det var god stemning gjennom hele dagen. Våre elever fikk jobbe med lærling innen ferskvarehandlerfaget og faglærte ferskvarehandlere. Det var ekstra stas at to tidligere elever, Liam og Aslak var med som to gode representanter for faget.

Kombinasjonen elev - lærling - faglært - skole - opplæringskontor er fin kombinasjon.

Dette var en lærerik dag for 2KOA.

Se video fra dagen på vår YouTube-kanal.

Tekst: Astrid Hagen