Vellykket fylkesmesterskap

Onsdag var det fylkesmesterskap i ungt entreprenørskap i Buskerud.  En fantastisk læringsarena, hvor 130 ungdomsbedrifter konkurrerte i 13 forskjellige kategorier. Fra Lier vgs var det med en fin gjeng med elever som var gode representanter for skolen. 

Det var en lang dag for elevene, som krever utholdenhet og team spirit, og vi er så stolte over alle elevene våre som deltok.

Pust UB fra ambulansefag, selger førstehjelpskurs og ble nr.3 i kategorien Best yrkesfaglig bedrift i fylket. Dette er en kategori der bedriften må vise robusthet på alle områder. For en bragd! Vi gratulerer! 

Flash Patch UB lager selvklebende reflekser for barn, og ble topp 6 i «Beste Regnskap». 

Trygkt UB kom til finalen i kategori Best Ungdomsbedrift og var med i pitchekonkurransen.  De fikk mye besøk og mange spørsmål. Det var stor interesse rundt deres konsept og arbeidet knyttet til voldsalarm. 

Reddende hender UB, også fra ambulansefag, fanget ikke bare interessen fra juryen for Best Samarbeid med næringslivet, de hjalp også en besøkende som hadde skadet seg. Det ble ingen priser denne gangen, men mye skryt for hvor proffe Lier ambulansefag elevene er! 

 Zeif UB som jobber med antidoping og Egotique UB, som selger moteklær og viste sin kolleksjon på fylkesmesterskapet, var også meget fornøyd over å ha solgt flere produkter, og skaffet flere viktige kundekontakter i løpet av mesterskapet. 

Golden Crew UB gjorde det godt på stand og deltok i både Bærekraftprisen, Beste stand og Beste salgsteam der de imponerte juryene.

 Vi takker alle våre flotte elever for en flott gjennomført dag!