Aktuelt

Historisk dag for Ringerike videregående skole.

Tirsdag 11. juni fikk vi besøk av H.K.H kronprins Haakon. For Ringerike videregående skole var dette en ære og vi er veldig takknemlig for besøket.

Hans Kongelige Høyhet Kronprinsen besøker Ringerike videregående skole 11. juni.

Vi gleder oss og er veldig stolte over å kunne ønske Kronprinsen velkommen til vår skole.

Omstillingsprosessen i fylkeskommunen – innstillingen fra fylkeskommunedirektøren er klar

Buskerud fylkeskommune skal de neste årene gjennomføre en økonomisk omstillingsprosess. Torsdag 6. juni kom innstillingen fra fylkeskommunedirektøren, med forslag til retning for omstillingsarbeidet og sentrale tiltak. Dette vil ha innvirkning på det fremtidige skoletilbudet.

Salg, service og reiseliv arrangerer bruktmarked

Velkommen til bruktmarked 25. mai  

Vi gratulerer med 8.plass!

Andreas Hovland Skaane har deltatt i finaleuken i Kjemiolympiaden.

Foredrag med Ingeborg Senneset og Peder Kjøs

Mandag 18. mars fikk alle Vg2-elevene besøk fra Den kulturelle skolesekken. Denne gangen var det psykolog Peder Kjøs og journalist Ingeborg Senneset som tok turen til Ringerike vgs med foredraget Jævlig menneskelig.

Tur til Nationaltheatret

Våre elever fra Vg2 dro til Oslo den 12. mars for å se et teaterstykke på Nationaltheatret.

Bærekraftuke

I perioden 5.- 9. februar hadde skolen ekstra fokus på det tverrfaglige temaet bærekraftig utvikling.

Futsalcup 2. februar

3. klasse ved idrettslinjen vår arrangerer futsalcup fredag 2. februar.  De kan melde om mange lag som er påmeldt. Arrangementet er i Hønefoss Arena. 

Ekskursjon til Oslo

Tirsdag 23. og fredag 26. januar var alle Vg3-klassene på norskekskursjon til Oslo. Der besøkte elevene både Nasjonalmuseet og Astrup Fearnley-museet.  På Nasjonalmuseet var temaet som kunne kobles til tidsepoker i litteraturhistorien som romantikken, nasjonalromantikken og realismen. Flere av bildene var kjent for elevene, blant annet av Tidemand og Gude og av Christian Krogh, som elevene har jobbet med i norskfaget. De fikk også se et eget rom med de mest kjente av Edvard Munchs malerier. På Astrup Fearnley-museet ble elevene utfordret på tolkning av samtidskunst. Her viste elevene mange gode tanker og refleksjoner.  Takk for turen!  Tekst:  Vibeke Hansen Moe