Vår opplæring foregår i moderne, lyse og trivelige lokaler. Vg1- og Vg2-elevene har hvert sitt store og godt utstyrte kjøkken. Vi er engasjerte lærere og setter elevene i fokus, og vi har god kontakt med det lokalt næringsliv. Alle våre elever er ute i bedrift en dag i uka gjennom hele skoleåret både på Vg1 og Vg2. Hver vår reiser Vg2 på studietur, f. eks til Italia, Tyskland eller Østerrike.
På Vg1 Restaurant- og matfag får man et innblikk i alle 11 fagbrev man kan utdanne seg til.
Elevsitater fra Vg1:
- «På RM er det god balanse mellom teori og praksis, og du får utfordringer»
- «Jeg trives veldig godt på RM, vi lærer om ulike råvarer, lager varierte matretter som vi spiser, noe jeg liker»
- «Vi har praksis en dag i uka i bedrift, dette er «sykt» gøy og kult. Praksis i bedrift er en av ukas høydepunkter»
- «Vi har muligheter til å utdanne oss til så mange ulike yrker»
Ved vår skole kan du søke Vg2 Kokk- og servitørfag, herunder ligger følgende fagbrev
- Kokk
- Ferskvarehandler
- Ernæringskokk
- Servitør
Elevsitater fra Vg2:
- «Lærerne er morsomme og veldig flinke til å lære bort»
- «Digger alle cateringmulighetene»
- «Når man er på kjøkkenet så føler jeg at vi får være mer sosiale og det blir et godt samhold»
Restaurant- og matfag driver også med utstrakt cateringvirksomhet.