Vi som er knyttet til klassen var heldige og fikk den flotteste oppdekning etterfulgt av stemningsfull sang etter maten. Mange gode følelser kom med alt dette som mintes om hjemme, og det var en høytidelig dag med nasjonaldrakter, flagg og blomster i blått og gult.
Gjennom godt samarbeid om oppskrifter, handling, matlaging og pynting av bord kunne gruppa servere fem forskjellige retter samt en varm fruktdrikk før kaffe og lekre kaker fra Canada. Her er det mannskap og kompetanse til en lokal Ukrainsk restaurant😊
Takk for maten!
Hilsen norskopplæringen v/Unni
Dette er den tradisjonelle nasjonalretten borsj eller borsjtsj, rødbetsuppe.
Unni Wetlesen
Posjonering av suppe.
Unni Wetlesen
Vareniki ble laget i tre varianter, med kål, gulrot og krydder, med potet og som dessert med kirsebær og cottage cheese.
Unni Wetlesen
Vareniki ble laget i tre varianter, med kål, gulrot og krydder, med potet og som dessert med kirsebær og cottage cheese.
Unni Wetlesen
Durony var potetlapper som ble servert med stekt bacon og rømme med hvitløk og dill.
Unni Wetlesen
Som tilbehør ble det servert brød, bacon og grønnsaker.
Unni Wetlesen
Ettersom det er en på gruppa som er fra Canada, var vi så heldige å få konfektkake og fudge derfra.
Unni Wetlesen
En glad gjeng ved et festpyntet bord
Unni Wetlesen