Helse- og oppvekstfag

Ønsker du å jobbe med mennesker i forskjellige aldersgrupper og livssituasjoner? På Helse- og oppvekstfag kan du bli apotektekniker, tannhelsesekretær, hudpleier, helsefagarbeider, aktivitør, ambulansesjåfør og mye mer!

Helse- og oppvekstfag (HO) kan tilby opplæring innen mange spennende yrker og gode lærlingordninger. Det vil bli et stort behov for helsepersonell i fremtiden og det er derfor mange muligheter innen helsesektoren.

 

På HO vil du gå i små klasser på 15-20 elever. Det gir et oversiktlig klassemiljø og tett relasjon med lærerne. Avdeling for Helse- og oppvekstfag (HO) har de siste årene hatt stort fokus på temaene livsmestring, glede andre og mental helse. 

Dette er utdanningsprogrammet for deg som ønsker å jobbe med eldre, barn og unge, mennesker med nedsatt funksjonsevne, i ambulansetjenesten, på apotek, i tannhelsetjenesten eller drive hudpleiesalong. Mulighetene er mange!  

Se avdelingens presentasjonsvideo

Les mer om tilbudet på HO ved å klikke på fagene:

Vg1 Helse- og oppvekstfag Vg2 Helsearbeiderfag Vg2 Helseservicefag Vg2 Hudpleie Vg2 Aktivitør Vg3 Hudpleier Vg3 Tannhelsesekretær Vg3 Apotekteknikk 

Du kan også lese mer om helse- og oppvekstfag på vilbli.no