Vg2 Baker og konditor Dette er fordypningen for deg som lage det alle gleder seg mest til å spise! Her lærer du å lage alle slags kaker og desserter, og forbereder deg til en velsmakende bransje! Åssiden har et moderne bakeri med oppdatert utstyr. Dessuten har vi både matutsalg og en årlig Pop-up shop i Drammen, der varene fra vg2 Baker og konditor er populære! Vg2 baker og konditor handler om produksjon av baker- og konditorvarer og om råvarebehandling, teknikker og teknologi i ulike produksjonsprosesser. Programfagene bidrar til at elevene utvikler praktiske ferdigheter og kompetanse innen kvalitet, mattrygghet og matmerking. Programfagene dreier seg dessuten om produksjon av baker- og konditorvarer som dekker samfunnets behov. Vg2 baker og konditor skal utvikle selvstendige, omstillingsdyktige og serviceinnstilte fagarbeidere som dekker behovet for arbeidskraft i bransjen. Kjerneelementene i faget -Håndverksferdigheter -Bærekraftig produksjon av baker- og konditorvarer -Arbeidsliv og yrkesidentitet -Kvalitet og trygg mat Programfagene du møter er Råvare, produksjon og kvalitet og Bransje og arbeidsliv. I tillegg står fellesfagene norsk, samfunnskunnskap og kroppsøving på timeplanen. Du kan lese mer om vg2 Baker og konditor på vilbli.no Publisert av Mats Erik Olsen Publisert 17.12.2021 14.35 Sist endret 07.01.2022 11.28