Aktuelt

Omstillingsprosessen i fylkeskommunen – innstillingen fra fylkeskommunedirektøren er klar

Buskerud fylkeskommune skal de neste årene gjennomføre en økonomisk omstillingsprosess. Torsdag 6. juni kom innstillingen fra fylkeskommunedirektøren, med forslag til retning for omstillingsarbeidet og sentrale tiltak. Dette vil ha innvirkning på det fremtidige skoletilbudet.

Invitasjon til avslutning for elever på Vg2 Yrkesfag

Vi ønsker våre avgangselever på Vg2 Yrkesfag og foresatte velkommen til sommeravslutning 19. juni. 

Oppdatert informasjon til elever ved Eiker videregående skole angående tilfellet av smittsom hjernehinnebetennelse

Det er nå avklart hvilken meningokokktype eleven som har fått påvist smittsom hjernehinnebetennelse, er smittet av. Elever ved Eiker videregående skole som tidligere har takket ja til vaksine mot meningitt (hjernehinnebetennelse), såkalt ACWY-vaksine, skal være godt beskyttet mot både smitte og sykdom ettersom vaksinen dekker nettopp meningokokktypen som nå er påvist. Det er ikke behov for nye doser av denne vaksinen for de som er vaksinert. 

Skoleelev innlagt på sykehus med smittsom hjernehinnebetennelse

En tenåring som er elev ved Eiker videregående skole og bosatt i Drammen kommune, er innlagt på sykehus med smittsom hjernehinnehinnebetennelse.  I forbindelse med dette har skolen blant annet styrket helsesykepleietjenesten.  

Invitasjon til avslutning for Vg3 - elever

Vi på Eiker vgs. markerer at tre års skolegang er ved veis ende, og ønsker våre avgangselever på Vg3 og foresatte velkommen til sommeravslutning torsdag 20. juni. 

Fransk lærer var på jobbskygging på Eiker videregående skole

Marion Heurtel er engelsklærer på Lycée Joubert-Emilien Maillard i Ancenis vest i Frankrike. I uke 16 og 17 var hun på jobbskygging ved Eiker videregående skole. Dette var en gjenvisitt etter at elever fra historie og filosofi og politikk og menneskerettigheter på Eiker hadde besøkt hennes skole høsten 2023.  

– Bøker gir meg mye glede!

Påsken er rett rundt hjørnet, og en av dem som er klar for ferie, er bibliotekar Else Dahl ved Eiker videregående skole. Hun oppfordrer både ansatte og elever til å finne frem ei god bok til fridagene.

– Kom til Onkel Thor!

Sett et stort kryss i kalenderen på mandag 18. eller tirsdag 19. mars. Da inviterer nemlig elevene på salg, service og reiseliv ved Eiker videregående skole til hyggelige kvelder på restauranten Onkel Thor i Vestfossen.

En bra dag med «Abels tårn»!

Hver fredag er det direktesending av radioprogrammet «Abels tårn» fra realfagsbiblioteket på Universitetet i Oslo. I dag var elever i medie- og informasjonskunnskap på Vg2 ved Eiker videregående skole blant publikummerne i salen.

Skolens unge gründere viste seg fram

I dag var det skolemesse på Eiker videregående skole. Skolens 16 ungdomsbedrifter viste seg fram for medelever og andre interesserte. Og det var konkurranse om å bli best i kategoriene for folkets favoritt, for beste stand og for beste salgsteam.