Aktuelt

En bra dag med «Abels tårn»!

Hver fredag er det direktesending av radioprogrammet «Abels tårn» fra realfagsbiblioteket på Universitetet i Oslo. I dag var elever i medie- og informasjonskunnskap på Vg2 ved Eiker videregående skole blant publikummerne i salen.

Skolens unge gründere viste seg fram

I dag var det skolemesse på Eiker videregående skole. Skolens 16 ungdomsbedrifter viste seg fram for medelever og andre interesserte. Og det var konkurranse om å bli best i kategoriene for folkets favoritt, for beste stand og for beste salgsteam.

– Her på Eiker trives vi!

Yasmin Stengel og Benedicte Olsen Santana begynte som elever Eiker videregående skole høsten 2022. De forteller at de har likt seg godt helt siden de startet. Noe de liker spesielt godt, er kantina. Der får de gratis frokost. Videre er det varmmat, salatbar, yoghurtbar og vannbar hver eneste dag. Kantina er et sted hvor jentene kan henge med venner, høre på musikk, spise og gjøre skolearbeid. 

Universitetsturneen besøkte Eiker i dag

Det er ikke alltid at det er så enkelt å finne ut hva man skal gjøre etter videregående skole, selv om man har dyktige rådgivere. Men litt hjelp var det trolig i at universitetsturneen besøkte Eiker videregående skole i dag. Det var informasjon om både konkrete studietilbud og om hvordan det er å være student. 

– Morsomt å jobbe praktisk!

I programfaget medie- og informasjonskunnskap ved Eiker videregående skole er det en miks av både praktiske og teoretiske gjøremål. 

Sølv i skyting til Elisabeth (16)

16-årige Elisabeth Havik-Johnsen fra Darbu deltok i helga i Landsskytterstevnet innendørs i Stjørdal i Trøndelag. Hun kom hjem med sølv i juniorklassen i lagskyting sammen med Fiskum 1. 

Kreativt brettspill - prosjekt

En av gruppene som har Psykologi 1 som programfag avsluttet denne uka et prosjekt hvor de har hatt fokus på ulike teorier i lærings- og utviklingspsykologi.

Yrkes- og utdanningsmesse 24. januar

Lurer du på hva du skal bli – eller hvordan du kan bli det? - Besøk Yrkes- og utdanningsmessa Eiker – for deg som vil bli no'!

Deltar i Abelkonkurransen

Abelkonkurransen er en konkurranse i matematikk for elever i videregående skole. Første runde gikk i dag, 9. november. Elever fra Eiker videregående skole er blant deltakerne. 

Eiker-lærer og sjakkspiller på høyt nivå

På Eiker videregående skole underviser han i matematikk og naturfag. Men han har en litt annen bakgrunn enn de fleste andre lærere i videregående skole. Han har nemlig doktorgrad innenfor ingeniørvitenskap og er sjakkspiller på høyt nivå.