Universitetsturneen besøkte Eiker i dag

Det er ikke alltid at det er så enkelt å finne ut hva man skal gjøre etter videregående skole, selv om man har dyktige rådgivere. Men litt hjelp var det trolig i at universitetsturneen besøkte Eiker videregående skole i dag. Det var informasjon om både konkrete studietilbud og om hvordan det er å være student. 

Universitetsturneen besøkte Eiker videregående skole.  - Klikk for stort bildeUniversitetsturneen besøkte Eiker videregående skole. Per Jørund Grøthe

Det startet i skolens gymsal med at student Elisabeth Udjus fra Universitetet i Oslo hadde en generell presentasjon om høyere utdanning. Deretter valgte alle Vg3-elever to studiesteder som de ville vite mer om. Da var det også gode muligheter til å stille spørsmål til de ulike studiestedenes representanter. 

Følgende universiteter var representert på Eiker i dag: Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet,  Universitetet i Stavanger, Universitetet i Agder, Universitetet i Sørøst-Norge, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, Nord universitet, Norges arktiske universitet, OsloMet – storbyuniversitetet og Universitetet i Oslo.