Aktuelt

Toppidrett og elektro

Vi på Lier vgs er veldig stolte av elektroelevene Olav og Emil som har valgt toppidrett som fag i tillegg til sine elektrotimer på Vg2. Nå utlyser vi tilbudet på ny for våre kommende Vg2 elever på elektro og håper at noen synes Olav og Emils dobbeltløp er attraktivt og spennende.

Vellykket fylkesmesterskap

Onsdag var det fylkesmesterskap i ungt entreprenørskap i Buskerud.  En fantastisk læringsarena, hvor 130 ungdomsbedrifter konkurrerte i 13 forskjellige kategorier. Fra Lier vgs var det med en fin gjeng med elever som var gode representanter for skolen. 

Engelsk storbyskole ble inspirert av Lier videregående

Ressurssenteret for elever med autismespekterdiagnoser ved Lier videregående fikk storfint besøk fra London. Snart skal de norske elevene selv til England.

Ta opp fag som privatist? Nå kan du melde deg opp til privatisteksamen

I perioden 15. januar - 1. februar kan du melde deg opp som privatist for aktuelle fag.

Opplæring på Lier fra tirsdag 23. januar

Fylkeskommunens kriseledelse har besluttet at vanlig drift av de videregående skolene kan gjenopptas fra i morgen tirsdag 23. januar.

Elevundersøkelsen

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Den gjennomføres i år i uke 48 og 49 i alle klasser ved Lier vgs.

Tilbud om vaksinering mot smittsom hjernehinnebetennelse

Tilbudet gjelder for vg2 og vg3 elever, vg1 elever vil få tilbud om vaksinering etter nyttår. Folkehelseinstituttet anbefaler at ungdom vaksinerer seg mot smittsom hjernehinnebetennelse. Vaksineringen blir utført av helsetjenesten i Lier Kommune.  

Fagtorg

Vi ønsker elever og foresatte på Vg1 og Vg2 velkommen til Fagtorg på Lier vgs, torsdag 9. november kl. 14.15-18.00 i elevkantina.  

Nordisk treff

Skolen har hatt besøk fra Nordisk treff for interesseorganisasjonene for dysleksi. Representanter fra Norge, Sverige, Danmark og Færøyene var veldig interessert i å høre om hvordan Lier vgs jobber med dysleksi. 

Resultat av skolevalget på Lier vgs

                  Resultatet fra skolevalget på Lier vgs er klart.