Aktuelt

Omstillingsprosessen i fylkeskommunen – innstillingen fra fylkeskommunedirektøren er klar

Buskerud fylkeskommune skal de neste årene gjennomføre en økonomisk omstillingsprosess. Torsdag 6. juni kom innstillingen fra fylkeskommunedirektøren, med forslag til retning for omstillingsarbeidet og sentrale tiltak. Dette vil ha innvirkning på det fremtidige skoletilbudet.

Informasjon om tilfelle av smittsom hjernehinnebetennelse

En tenåring ved Eiker videregående skole har fått påvist smittsom hjernehinnebetennelse. Eleven har hatt nærkontakter i russemiljø, og det er nærkontakter av den smittede også på andre videregående skoler i Drammensområdet. Derfor sendes denne informasjonen til alle de videregående skolene i distriktet. På disse skolene er det svært liten sannsynlighet for at det vil oppstå flere tilfeller. Likevel anbefaler vi ekstra vaktsomhet kommende uke.

Viktig informasjon om skriftlig eksamen våren 2024

Det er endringer i hvilke hjelpemidler du kan bruke, og hvilke du ikke kan bruke, under vårens skriftlige eksamener. Her kan du lese hva som gjelder i Buskerud.

Avfall er spennende

Elever i 1 ELC har i det siste gjort en spennende «dritt-jobb». De har ved flere anledninger tatt fatt i hva som befinner seg i restavfallet ved skolen. 

Inviterte bedrifter til speed-intervjuer med nye lærlinger

Lier videregående tar kreative grep for å hjelpe elevene å få læreplass i bedrift. Forrige uke møtte 19 virksomheter opp til «speedkveld» og intervjuer med elevene.

Toppidrett og elektro

Vi på Lier vgs er veldig stolte av elektroelevene Olav og Emil som har valgt toppidrett som fag i tillegg til sine elektrotimer på Vg2. Nå utlyser vi tilbudet på ny for våre kommende Vg2 elever på elektro og håper at noen synes Olav og Emils dobbeltløp er attraktivt og spennende.

Vellykket fylkesmesterskap

Onsdag var det fylkesmesterskap i ungt entreprenørskap i Buskerud.  En fantastisk læringsarena, hvor 130 ungdomsbedrifter konkurrerte i 13 forskjellige kategorier. Fra Lier vgs var det med en fin gjeng med elever som var gode representanter for skolen. 

Engelsk storbyskole ble inspirert av Lier videregående

Ressurssenteret for elever med autismespekterdiagnoser ved Lier videregående fikk storfint besøk fra London. Snart skal de norske elevene selv til England.

Ta opp fag som privatist? Nå kan du melde deg opp til privatisteksamen

I perioden 15. januar - 1. februar kan du melde deg opp som privatist for aktuelle fag.

Opplæring på Lier fra tirsdag 23. januar

Fylkeskommunens kriseledelse har besluttet at vanlig drift av de videregående skolene kan gjenopptas fra i morgen tirsdag 23. januar.