BlendVET-arbeidet fortsetter!

BlendVET-prosjektet er inne i sitt tredje og avsluttende år.  I høst fortsetter vi arbeidet med omvendt undervisning i yrkesfaglige sammenhenger. 

Bilde av to lærere i samtale som spilles inn på film med grønt lerret som bakgrunn - Klikk for stort bildeLærere som spiller inn undervisningsfilmer og podcast er en del av det internasjonale BlendVET-prosjektet!

Åssiden vgs fortsetter sitt samarbeid med våre partnerskoler i Slovenia og Island. Det internasjonale prosjektet samler kompetanse fra universiteter, fagskoler og yrkesfagskoler i de tre partnerlandene for å utvikle bruken av digitale læremidler i yrkesfagopplæringen. 

Denne høsten har et utvalg ansatte fra Åssiden vgs deltatt på workshop med våre norske partnerinstitusjoner Fagskolen i Viken og Høgskolen i Østfold for å utvikle podcaster og undervisningsvideoer, lage gode læringsdesign i OneNote og Teams, ikke minst heve kompetansen på omvendt undervisning i praksis.

-Det er spennende og lærerikt for skolen og enkeltlærere å ta del i slike prosjekter.  Vi lærer mye som kan bidra til at elevene våre får en mer variert og lærerik skolehverdag, sier skolens internasjonale koordinator Ana Sieder. 

I vår går turen til Island for videre arbeid med våre internasjonale samarbeidspartnere.