TEK åpner dørene for konsultasjoner og småreparasjoner!

“Do good dag" mandag 8. april med gratis veiledning, vurderinger og småreparasjoner på avdeling for teknologi- og industrifag! Tilbudet er åpent for alle og gjelder blant annet småreparasjoner av eksempelvis gressklippere og lakk- og karosseriskader.

Elev som sliper på verksted - Klikk for stort bilde

Avdeling for teknologi og industrifag tilbyr drop-in konsultasjoner, vurderinger og mulighet for små reparasjoner mandag 8. april, kl. 07.30-14.00. Tilbudet er gratis og åpent for alle! Trenger du eksempelvis å få sveiset noe eller få en vurdering på en bilskade? Da er du velkommen til: 

Produksjon og industriteknologi: Bygg E - Inngang venstre side av bygget - Tilbyr sveising og småreparasjoner på eks. gressklippere. Større reparasjoner kan avtales til annet tidspunkt og pris.

Bilskade og lakk: Ingeniør Rybergsgate 94, inngang fra veien, nederst på bygget - tilbyr små reparasjoner på lakk\karosseri og veiledning om hva som kan gjøres på slike skader

Transport og logistikk: Bygg E - Inngang på baksiden av bygget, mot Rosenkrantzgata - tilbyr pakking av ting som skal sendes\transporteres

Tilbudet er åpent for alle - fortell det gjerne til venner og bekjente!

Elev sveiser - Klikk for stort bilde