Fra venstre: Ziad, Marianne, Kevin og Liam.
Astrid Hagen
Denne fine gjengen fra 2KOA (Vg2 Kokkfag) utførte en fantastisk jobb på Losjen på kveldstid.
Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.
På kvelden tirsdag 11. oktober gjorde disse elevene kvelden fullkommet for gjestene. Resten av klassen hadde gjort forberedelser til festmåltidet på dagtid, og alt fungerte perfekt.
Menyen besto av
- Hovedrett: Helstekt indrefilet, amadinepoteter, ovnsbakte rotgrønnsaker, rødvinsaus.
- Dessert: Pannacotta med bærsaus og karamellisert sprøtt bakverk.
Det er veldig mye læring i et slikt oppdrag. Elevene som jobbet i går kveld serverte mat og skjenket vin til 40 gjester. Dette er å kjenne på og få oppleve det virkelige liv. Elevene fikk gode og lærerike opplevelser å ta med seg i sin minnebok.
Det er moro å være lærer for denne arbeidsomme og positive gjengen. Vi holder læringstrykket oppe!
Tekst: Astrid Hagen
Publisert av Geir Dahlberg
Publisert 12.10.2022 12.39
Sist endret 25.01.2023 13.13