Kombinasjonsklasse på bedriftsbesøk

Etter ønsker fra elevene i kombinasjonsklassen 0GSB tok vi tre telefoner til forskjellige bedrifter i skolens nærområde og spurte om å få komme på besøk. 

Lise Rørholt Sørnskog

Det ble en veldig positiv opplevelse, for bedriftene tok oss gladelig imot.

Først ruslet vi ned til Albjerk Bil hvor vi ble møtt av en hyggelig kar, Hans Slette, som tok oss med på en omvisning rundt i en allsidig bedrift med mange forskjellige yrker under samme tak. Vi traff også to lærlinger på bilverkstedet som var storfornøyde med arbeidsplassen sin.

Lise Rørholt Sørnskog

Deretter sto PetXL for tur. Vi kikket på forskjellig utstyr til hund og katt, og det var stas å besøke de levende dyrene innerst i lokalet. Vi så små pelsdyr og det mange av oss helst holder avstand fra; slanger og andre kryp.

Lise Rørholt Sørnskog

Vi avsluttet med en tur i Dalsbråten barnehage, der to lærlinger viste oss rundt på avdelingene. Vi fikk et innblikk i hvor aktive barn kan være og hvor mange forskjellige kreative aktiviteter de får drive med i barnehagen.

Lise Rørholt Sørnskog

Det ble en super formiddag, og elevene satt igjen med koselige opplevelser og ikke minst et større innblikk i hva slags yrker som finnes.

Tekst: Lise Sørnskog