I samarbeid med faglærer Astrid Hagen på Restaurant- og matfag laga vi paella med kylling og reker på ekte spansk vis. Vi laga også en spesialitet som heter Migas con chorizo. En rett som består av loff, løk, hvitløk og chorizopølse.
Silje N S Lafton
De 11 elevene som var til stede i kveld ble satt i arbeid med å kutte grønnsaker og andre ingredienser, for så å koke, steke, blande og servere de spennende smakene.
Elevene i hybelgruppa representerer mange nasjonaliteter.
Silje N S Lafton
Kveldens spanske tema var starten på en rekke internasjonale smaksopplevelser. Vi vil følge opp med nasjonalretter fra blant annet Tsjetsjenia, Russland, Polen, Filippinene, Kosovo. Som norsk rett ble det foreslått raspeballer, så det blir spennende å se hva det blir til når den kvelden kommer.
Silje N S Lafton
Silje N S Lafton
Tekst: Silje N S Lafton