Over 9 500 ungdommer har fått skoleplass i Buskerud

– Hele 83 prosent av ungdommene har fått tilbud om skoleplass etter sitt første ønske, og det er veldig gledelig, sier inntaksleder Jørn Idar Ellingsen i Buskerud fylkeskommune.

Fritt ord-støtte til to skolebibliotek i Buskerud

Skolebibliotek er et satsingsområde for stiftelsen Fritt ord.  – Elevene skal lære kildekritikk, kritisk lesing og innhenting av informasjon.

Karriere Buskerud: Samlet karriereveiledere fra Europa

Vertskap for utvekslingsopphold med karriereveiledere fra Europa.

Flott utdeling av fag- og svennebrev i Hønefoss

– Flott å se en kongelig komme på skolen vår

Kronprins Haakon fikk en varm velkomst av elevene ved Ringerike videregående i Hønefoss.

Holbergprisen 2024: – Jeg vil takke lærerne mine

Malin Eckhoff Årnes fra Drammen videregående skole mottok andreprisen i Holbergprisen i skolen 2024 med forskningsprosjektet "Opplevelsen av overgangen fra elev til student".

Skoleelev innlagt på sykehus med smittsom hjernehinnebetennelse

En tenåring som er elev ved Eiker videregående skole og bosatt i Drammen kommune, er innlagt på sykehus med smittsom hjernehinnehinnebetennelse. I forbindelse med dette har skolen blant annet styrket helsesykepleietjenesten.  

Signerte ny samarbeidsavtale: – Vil være en pådriver i entreprenør- og innovasjonsarbeid

– Vi ønsker sammen å bidra til en økt kultur for entreprenørskap gjennom å være en pådriver i entreprenør- og innovasjonsarbeid i utdanning og næringsliv.

Dette er dagen da flest er oppe til skriftlig eksamen

Over 2 600 kandidater gjennomførte eksamen i norsk skriftlig ved de private og offentlige videregående skolene i Buskerud 22. mai.

Viktig informasjon til kandidater som benytter Mac under eksamen

Microsoft har utfordringer med siste versjon av Office for Mac. I siste versjon 16.85 fungerer både Word og Excel dårlig med tanke på eksamensgjennomføringen. Kandidatene må sjekke hvilken versjon de har av Microsoft Office, og selv endre til versjon 16.84 av både Word og Excel før eksamen. Under finnes oppskrift til hvordan man gjør dette.