–Vi trenger Buskerud-benken med på laget

– Det er viktig at stortingsrepresentantene fra Buskerud er godt orienterte om den krevende økonomiske situasjonen Buskerud fylkeskommune er i. Vi trenger dem med på laget for å få i gang prosesser på Stortinget, både i de enkelte partiene og på tvers av politikken, sier Tore Opdal Hansen.

To menn., den ene står på en talerstol - Klikk for stort bildeStortingspresident Masud Gharahkhani og fylkesordfører Tore Opdal Hansen Buskerud fylkeskommune

Mandag 10. juni var han, sammen med blant annet næringslivet og ordførerne i Buskerud, invitert til Lagtingssalen på Stortinget for å delta på et møte med Buskerud-benken. Fylkesordføreren hadde én sak på agendaen: Den økonomiske situasjonen i fylkeskommunen.

Etter møtet var Opdal Hansen fornøyd.

- Det var et godt møte. Jeg opplever at stortingsrepresentantene fra Buskerud ønsker å jobbe for oss i fylkeskommunen og har forståelse for at det er vanskelig å levere gode tjenester til innbyggerne våre med de midlene vi har til disposisjon. De ønsker at vi holder dem godt informert, og det skal vi sørge for at de er. Det er viktig at de kommer på banen i denne saken, avslutter fylkesordføreren.

En sal med mange mennesker. En står ved en talerstol, de andre sitter - Klikk for stort bildeMøtet med Buskerud-benken ble holdt i Lagtingssalen Buskerud fylkeskommune