Aktuelt

«I GANG» - Et oppstarttilbud for ungdom som står uten skoleplass

For syvende år på rad, slår mange samarbeidende instanser i fylkeskommunen og Kongsberg kommune seg sammen om å gi et oppstarttilbud, til ungdom uten skoleplass.

Timeplan synlig i VismaInschool fra 11. august

Elever tas inn i administrativt system i dag 10. august. Timeplan vil da være synlig for elevene i VismaInSchool fom 11. august. 

Står du på venteliste?

Vi kan desverre ikke gi deg svar på hvilken plass du står på den ordinære ventelisten før 2. inntak er klart hos Inntakskontoret i Viken(ca 11. aug).  Du vil selv kunne se hvilken plass du ligger på den ordinære ventelisten ved å logge deg inn på vigo.no.

Sommerskole for flyktningungdom

Kongsberg videregående skole skal ha sommerskole som et tilbud til flyktningungdom .

Vi markerer Pride i juni!

På kongsberg vgs skal det være plass for alle. Skolen skal være et trygt sted der alle skal føle seg sett og inkludert i fellesskapet.

Hovedprosjekt til VG2 TIF Plast & Kompositt er overlevert!

En elevkonkurranse om å levere den beste GDPR - skjerm i karbon som skal skjerme for innsyn i papirer og lignende av besøkende som kommer til skranke.

KonsertPluss Torsdag 30.mars kl. 18:00

Musikklinja på Kongsberg vgs. holder konsert 30.mars kl. 18:00 i Musikkteateret. 

Våre elever gjorde det bra på fylkesmesterskap for ungdomsbedrifter

I går gjorde våre elever det stort på fylkesmesterskap for ungdomsbedrifter i Vikersund hoppsenter. Det var over 100 ungdomsbedrifter fra videregående skole i Buskerud krets som deltok. Fra Kongsberg videregående var det med 11 ungdomsbedrifter. 

Thomas Landås Eriksen er ny rektor ved Kongsberg videregående skole

Eriksen har jobbet på Kongsberg videregående skole de siste ni årene, den siste tiden som konstituert rektor. Han tiltrådte stillingen 1. mars. 

Besøk av bistands- og utviklingsminister Anne Beathe Tvinnereim

I dag har naturbruk og skog hatt besøk av bistands- og utviklingsminister Anne Beathe Tvinnereim og Ordfører Kari Anne Sand.