Aktuelt

DKS - den kulturelle skolesekken på besøk

Vi har nylig hatt to besøk fra den kulturelle skolesekken - DKS. Vi har fått lære om kortfilm fra det Sporadiske filmkollektivet og vi har blitt ledet gjennom den franske revolusjonen med spillet Assassins Creed Unity.

Slik søker du videregående opplæring

På St. Hallvard vgs får du studiekompetanse uansett hva du velger. Søk innen 1. mars!

Elevene ble ønsket velkommen på Valentinsdagen 14. februar

En kjærlighet på pinne ble delt ut til elevene ved ankomst onsdag morgen. 

Velkommen til Elevforestillingen 13.-15.2!

Danselinjen inviterer til den årlige elevforestillingen

Reisebrev fra Spansk III

32 spanskelever fra Nettskolen Buskerud tilbragte uke 5 i Granada i Andalucia. Der gikk de på språkskole og bodde hos vertsfamilie.

2MDC fremførte Hamlet Elektra

Dramaklassen har jobbet med stykket siden starten av skoleåret og hadde forestillinger på skolens black-box scene i januar, både på dagtid og kveldstid. Hamlet Elektra handler om "girl-power" og er en vri på den klassiske Hamlet av Shakespeare. 

Åpen kveld for 10. trinn elever og foresatte onsdag 7. februar

Vi ønsker elever på 10. trinn og foresatte velkommen til en infokveld på St. Hallvard vgs.  Du vil få presentert de ulike utdanningsprogrammene - Studiespesialisering, musikk, dans, drama og idrett.

Fransk III med nettskolen Buskerud på studietur til Bordeaux

Fransk III i Nettskolen Buskerud var på sin årlige studietur til Bordeaux fra 3. til 9. desember

Vi ønsker foresatte til elever på Vg1 studiespesialisering velkommen til informasjon om programfagvalg tirsdag 9. januar kl. 18:00-19:00

Nå er det snart tid for noen spennende valg for elevene - hvilke programfag er aktuelle å velge i Vg2? Vi ønsker å gi foresatte best mulig informasjon om mulighetene.

Tidligere elev Fredrik Mathiassen Bovim jobber som lærer hos oss!

Vi synes det er stas når tidligere elever kommer tilbake som lærere. Fredrik gikk ut fra musikklinja i 2017 og har senere studert til lektor med blant annet tysk.