Aktuelt

Lokal venteliste for St. Hallvard vgs for skoleåret 2024-2025

Her kan du sette deg på lokal venteliste. Lokal venteliste tas i bruk fra rundt 01.09. Vi tar kontakt dersom vi kan tilby deg skoleplass.

Omstillingsprosessen i fylkeskommunen – innstillingen fra fylkeskommunedirektøren er klar

Buskerud fylkeskommune skal de neste årene gjennomføre en økonomisk omstillingsprosess. Torsdag 6. juni kom innstillingen fra fylkeskommunedirektøren, med forslag til retning for omstillingsarbeidet og sentrale tiltak. Dette vil ha innvirkning på det fremtidige skoletilbudet.

Informasjon om tilfelle av smittsom hjernehinnebetennelse

En tenåring ved Eiker videregående skole har fått påvist smittsom hjernehinnebetennelse. Eleven har hatt nærkontakter i russemiljø, og det er nærkontakter av den smittede også på andre videregående skoler i Drammensområdet. Derfor sendes denne informasjonen til alle de videregående skolene i distriktet. På disse skolene er det svært liten sannsynlighet for at det vil oppstå flere tilfeller. Likevel anbefaler vi ekstra vaktsomhet kommende uke.  

St. Hallvardlekene 2. mai

Dette er en aktivitetsdag for barn, unge og voksne med funksjonsnedsettelser. Det er idrettselevene i 3. klasse som har hovedansvaret for å arrangere og gjennomføre dagen - og det har de gjort her på skolen i hele 33 år!

Feiret 40 års jubileum med festforestilling i Drammens teater!

Musikklinja på St. Hallvard vgs. var Buskeruds første - og lenge eneste musikklinje. 40 år ble markert med jubileumsforestilling på hovedscenen i Drammens teater!

Videre studier etter vgs

Mange elever er usikre på hva de skal studere eller gjøre etter videregående. Marte er avgangselev på danselinja i år og har planene klare for veien videre.

Vg3-elevene i samfunnsøkonomi i Oslo

Elevene i samfunnsøkonomi (Vg3) var nylig på ekskursjon til Oslo. De besøkte Norges Bank og fikk prøve seg som forvaltere av Oljefondet. De var også hos FN-sambandet og spilte handelsspillet.

1 idrett på tur til Hemsedal

Idrettselever (Vg1) var på alpinkurs i Hemsedal rett før påske og hadde slalåmkurs i faget Aktivitetslære. 

Temadag for avgangselevene

Stas med felles temadag for naboene Lier vgs og St. Hallvard vgs! 8.4. For Vg3- elevene nærmer det seg slutten på videregående og det skal være en trygg og inkluderende markering enten man er russ eller ikke. 

Åpen dag for 9. klassinger for ungdomsskolene i Lier

Vi fikk besøk av 9. klassinger fra Lierbyen-, Tranby-, Sylling- og Høvik skole.